PORTFOLI

CONTACTE

SERVEIS

BCN360º

¿QUI SOM?

EQUIPAMENT

SERVEIS INTEGRALS

Els millors equips humans i tècnics per gestionar qualsevol tipus d'esdeveniment o espectacle audiovisual

PERSONAL, EQUIPAMENTS

i SERVEIS TECNICS DE QUALITAT

CONCERTS * CELEBRACIONS * ESDEVENIMENTS CORPORATIUS * PRESENTACIÓ DE PRODUCTES * FESTIVALS * PANTALLES GEGANTS I DE PETIT FORMAT * REALITZACIÓ VIDEO * MAPPING * TEATRE * CIRC * ESDEVENIMENTS ESPORTIUS * MEETINGS * PROJECCIONS * FIRES * CURSES * IL·LUMINACIÓ ARQUITECTÒNICA * VENDA I INSTAL·LACIÓ * MANTENIMENTS

BCN 360º ofereix serveis d’il·luminació i sonorització, així com sistemes audiovisuals per realitzar els vostres esdeveniments.

 

La nostra col·laboració als vostres actes pot anar, des de l´assessorament per definir formats, ubicacions, quantitats, etc., dels equips, preparació de plànols si són necessaris, predicció acústica de la resposta dels equips d`àudio…..fins la mateixa realització dels esdeveniments, passant naturalment per la preparació dels equips tècnics i la logística.

 

Oferim també al públic en general la possibilitat de llogar equips a la nostra empresa, sense personal, en cas que disposeu del personal qualificat per fer-los funcionar.

 

A l´apartat d´equipaments farem esment de la majoria de marques que utilitzem. Realitzem els treballs sota les directrius de les lleis de prevenció de riscos laborals, i emparats d´una assegurança de RRCC.

D´altra banda, la nostra experiència de més de 30 anys en el sector, ens permet poder ajudar-vos en la preparació i realització dels actes, ja que disposem de moltíssims contactes de tota mena de professionals, empreses, i serveis col·laterals que moltes vegades són necessaris. Ens referim a cabines, despatxos camerinos, WC’s i vestidors mòbils, grups electrògens, traducció simultània, càterings, infografies, retolació, transports, , infraestructures elèctriques, creadors d´escenografies, estands, decoracions, etc.

 

En resum, cerquem que l´experiència de treballar amb nosaltres sigui prou atractiva com per anar mereixent, o continuar mereixent la vostra confiança.

 

BCN360º SL, neix doncs amb el propòsit de cercar l’excel·lència tant en el tracte amb els nostres clients com en la realització dels seus projectes.

© 2014 BCN-360º AUDIOVISUALS S.L. .Tots els drets reservats        Política de privacitat       Disseny i programació web